Proiecte

Trady 2000 – Bragadiru

Proiect ce a constat intr-un corp P+2 etaje cu suprafata desfasurata 1800 mp si o hala cu o suprafata utila de 1700 mp. Cladirea va gazdui spatii de prezentare si birouri iar hala ofera suport logistic.

Hala Tehnica – Pepsico

Un spatiu de productie pentru Star Foods (Pepsico), cu o suprafata de 780 mp. Proiectul a constat in demolarea cladirilor existente si construirea unui nou spatiu de productie, interconectat cu restul liniilor de productie.

Urbano 27 – Otopeni

Un proiect rezidential alcatuit din doua corpuri P + 2E cu o suprafata construita de 450 mp/bloc. Ansamblul este situat in inima orasului Otopeni.

Depozit de cereale  

Un proiect in domeniul agricol alaturi de Aetos Trading. Proiectul cuprinde doua depozite de cereale cu o suprafata de 1200 mp fiecare + drumuri de acces, parcari si spatii verzi.

Trady 2000 – Calea Calarasi

Un corp S-1/P+2 cu o suprafata totala de aproximativ 1000 mp. Fatada este realizata din panouri aluminiu compozit Albond iar la subsol exista 6 locuri de parcare care pot fi accesate printr-un lift auto.

Magazinul Bucuresti

Noul proiect este o cladire cu valoare istorica a centrului vechi al Bucurestiului. Cladirea pastreaza ferestrele de sticlă curbate, specifice magazinului din perioada interbelica si este proiectat pentru spatii de retail, birouri și restaurante. Proiectul a avut o suprafata totala de aproximativ 3.600 mp, repartizata pe sapte niveluri.

La Strada Street Mall – Bragadiru

Suprafata totala a lucrarii a fost de 3700 de mp. Proiectul a constat in ridicarea a 3 corpuri de cladire insumand 2000 de metrii patrati destinate spatilor comerciale. Diferenta de 1700 de mp a fost reprezentata cai de acces, parcare si spatii verzi.

Arhiva Camerei Notarilor din Bucuresti

Cu o suprafata de 3300 mp adaposteste mai multe compartimente de arhiva, dar si un spatiu generos de birouri pentru personalul ei.

Exitenderea Parcarii Globalworth Tower

Proiectul a constat in extinderea unei parcari existente, construita deasupra unui magazin. Lucrarile efectuate includ: construirea unei noi structuri de beton, o hidroizolatie noua, placare cu lame de aluminiu, semnalizare și instalatii electromecanice. Suprafata construita 2200 mp

Sanador – Piata Victoriei

Clinica de Oncologie Sanador cladire 2S+P+6E cu integrare cladire monument istoric  – Mix de vechi si nou, lucrarea a fost inceputa in mai 2017 si finalizata in iulie 2018, in timp record, fiind un mic challenge pentru compania noastra. Spatiul a fost destul de restrans, iar constructia celor doua subsoluri s-a realizat sub casa monument istoric ce a fost suspendata de o structura metalica speciala.

Mega Image si Decathlon Baneasa

Cladire de Birouri str. Gheorghe Pop de Basesti

Ansamblu rezidential – Privilage Apartments

Anamblu Rezidential – Poseidon

Reabilitare Casa Monument Istoric – str. Clucerului

La Strada Militari

La Strada Dimitre Leonida

La Strada Brasov