Proiecte in constructii si antreprenoriat general de constructii si drumuri

noiembrie 9, 2015

Experienta in domeniul de constructii si antreprenoriat general de constructii si drumuri au facut din AXATC specialistul partenerilor de succes din Romania.

Cu proiecte in constructii civile si de birouri, compania AXATC a creat cele mai rezistente si bine structurate cladiri, cu ansambluri amenajate de arhitecti specializati in design. De asemenea, compania a structurat si intemeiat o serie de drumuri, dezvoltand infrastructura si logistica urbana si rurala, pentru a facilita accesul.

De la conceperea unui proiect, pana la realizarea lui la cheie, echipa de specialisti si ingineri in constructii a pus bazele celor mai de succes cladiri din tara, cum ar fi lantul de magazine Mega Image sau ansambluri de cladiri industriale.

Pentru ca siguranta este pe primul rand, toate aceste proiecte in constructii sunt facute conform normelor ISO si STAS cu echipamente profesionale si un personal calificat.

Realizand servicii de antreprenoriat general de constructii si drumuri pana in cele mai mici detalii, AXATC are grija si de functionalitatea proiectelor, dezvoltand totodata si servicii de conceperea instalatiilor electrice si mecanice.

Motivatia de a face cladiri si spatii rezidentiale si civile, dar si de a reda drumurilor o alta fata, au dus la realizarea acestor proiecte in constructii:

Lantul de magazine Mega Image este unul din proiectele de amploare, inceput in 2007 si activ pana in prezent.

Primul proiect Mega Image este cel din 2007 cu pavaje parcare (asfaltari) si semnalizare in magazinele Brancoveanu, Pipera, magazin Iancu Nicolae, magazin Al. Obregia, magazin Apusului.

Un alt proiect din lantul Mega Image este cel din 2009 activ pana in momentul de fata, cu un proiect la cheie si servicii de antreprenoriat general pentru cladiri noi, cum ar fi magazinele din  Progresului, magazin Corbeanca, Gemeni Concept Store, Mega Image „Gusturi Romanesti” (2015) cu 2 unitati in Moghioros si Mihalache.

O serie de mall-uri din Bucuresti au beneficiat de magazine Mega Image – concept high-end de vanzare produse alimentare si bauturi, cum ar fi: Gourmet (Mall Vitan) si Sanatate si Wellness (Piata Sudului) si Mallul din Baneasa

 

Alte proiecte de constructii si instalatii ca cele de la Adevarul Holding, Decathlon, Astra Investitii si Asigurari si alte companii de renume, intregesc portofoliul AXATC.

Pe partea de proiectare si realizare de drumuri, compania a realizat in ADP Sector 2 (2006 – 2007) o reabilitare de asfalt la Strada Podul Vadului, strada Podul Corbului, strada Podul Neagului, strada Serg. Nutu Ion, proiectare si executare drumuri din beton si a retelelor de utilitati (alimentare cu apa si canalizare) la Cartierul Topaz, Cartierul Junior pentru SC IMPACT SA (2007 – 2008) si altele.

De la mall-uri, standuri de vanzare, conceperea magazinelor si supermarketurilor, pana la realizarea locurilor de parcare si asfaltare,  toate aceste proiecte de constructii si antreprenoriat general in constructii si drumuri sunt realizate pentru a multumi clientii si partenerii de afaceri.