Despre noi

firma constructii

 

AXATC  – Angajament • Incredere • Perseverenta • Lucru in echipa • Realizare

Experienta in domeniul constructiilor si spiritul organizatoric au facut din SC AXA TRANS CONSTRUCT SRL, un adevarat lider pe piata de constructii si logistica din Romania. Inca din 2004, compania a realizat o serie de proiecte de succes cu ansambluri  rezidentiale si industriale, dar si in infrastructura drumurilor, totul in conformitate cu standardele europene.

Pornind de la o echipa restransa cu planuri mari, AXATC a pus bazele unei companii de viitor, cumuland peste 100 de specialisti in inginerie, executie si proiectare, management de proiect, intr-un colectiv propriu. Personalul calificat, dornic sa obtina mereu rezultate mai bune este atent pregatit pentru orice proiect de inginerie civila. Cu utilaje moderne si performante si echipamente de calitate, AXATC da viata planurilor tale, fie ca e vorba de poduri, drumuri, cladiri office, constructii rezidentiale sau amplasamente industriale.

Avand specializari diferite in constructii, echipa AXATC ofera servicii in:

  • Antreprenoriat general in constructii
  • Activitate de inchiriere a utilajelor de constructii ca buldozere, excavatoare, vibrocompactoare, etc
  • Lucrari terasiere ( excavatii, terasamente ) – sistematizari verticale
  • Imbunatatiri funciare – lucrari hidrotehnice
  • Instalatii MEP.

                              

Colaborarea constanta intre client si echipa noastra de specialisti duce la o usurinta in comunicare, astfel incat totul sa decurga conform planului. Pentru ca cerintele colaboratorilor sunt mereu pe primul loc, ideile sunt dezbatute cu un personal avizat din cadrul AXATC, gata sa ofere cele mai bune solutii intr-un buget optimizat.

De la strategie, planuri de markerting, pana la realizarea efectiva a proiectelor dorite, AXATC da viata tuturor ideilor, indiferent de gradul de dificultate al acestora. Astfel fiecare client are parte de servicii complete de la proiectare, pana la finisaje de calitate.

Acreditarile companiei AXATC s-au reliefat atat in materie de personal, cat si in ceea ce priveste utilajele profesionale folosite. Sistemele electrice si planurile de constructie sunt facute pana in cel mai mic detaliu, totul in conformitate cu standardele de calitate ISO si legislatia de profil in vigoare.

Seriozitatea oferita si rezultatele concrete de pe piata de constructii din Romania se ridica la standarde inalte, cu parteneri mereu multumiti.